ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
DENİZLİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
İL MÜDÜRÜ
İL MÜDÜR YARDIMCISI
İL MÜDÜR YARDIMCISI
İL MÜDÜR YARDIMCISI
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
İŞ TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
ORGANİZASYON ŞEMASI
YAYINLARIMIZ
TOPRAK HARİTALARI
DENİZLİ HOROZU
BROŞÜRLER (LİFLETLER)
BRİFİNG RAPORU
İSTATİSTİKLER
DENİZLİ BÜYÜKOVA KORUMA ALANLARI
JEOTERMAL SERACILIK FİZİBİLİTE RAPORU VE YATIRIMCI REHBERİ
BİLGİSAYAR YAZILIMLARI
İÇ KONTROL SİSTEMİ
ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
İKS ORGANİZASYON KİTABI
PERSONEL FORMLARI
RESMİ YAZIŞMA
KAMU HİZMETİ STANDARTLARI
EBYS BELGENET
DENİZLİ VE TARIM
TARIM TAKVİMİ
ÇİFTÇİ FORMLARI
SÜREÇLER
KALİTE BELGELERİMİZ
GIDANI KORU
DİTAP
İLAN.GOV.TR
ULAŞIM
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
İstatistikler (Sebzecilik)
Sebze Alanları ve Üretimi (2018-2021)
Sebzeler
Denizli
2018
2019
2020
2021
Ürün Adı
Alan
(ha)
Üretim (ton)
Alan
(ha)
Üretim (ton)
Alan
(ha)
Üretim (ton)
Alan
(ha)
Üretim (ton)
Acur
22
440
20
400
20
400
17
343
Bakla, Taze
82
735
78
701
78
701
62
583
Bal Kabağı
8
145
6
105
6
105
6
110
Bamya
182
620
175
587
175
587
184
622
Barbunya, Taze
10
91
14
131
14
131
40
379
Bezelye, Taze
86
586
79
546
79
546
83
558
Biber
759
13.449
813
15.499
813
15.499
1.345
31.443
Börülce, Taze
155
782
138
721
138
721
288
1.469
Brokoli
7
136
7
134
7
134
14
279
Dereotu
0
1
0
1
0
1
7
55
Domates
2.186
93.528
2.316
111.363
2.316
111.363
2.427
117.625
Fasulye, Taze
478
3.968
470
3.936
470
3.936
391
3.435
Havuç
165
8.117
127
6.230
127
6.230
124
6.080
Hıyar
491
11.197
484
11.416
484
11.416
118
2.630
Ispanak
231
2.373
224
2.308
224
2.308
234
2.401
Kabak (Çerezlik)
0
0
0
0
4
5
140
139
Kabak (Sakız)
57
688
58
755
58
755
59
853
Karnabahar
32
650
31
734
31
734
33
860
Karpuz
2.225
82.791
2.128
84.353
2.128
84.353
1.813
84.466
Kavun
4.667
134.837
4.884
147.926
4.884
147.926
4.183
99.007
Kereviz (Kök)
10
300
11
330
11
330
27
810
Kırmızı Pancar
22
352
22
440
22
440
25
500
Lahana
190
4.449
176
4.214
176
4.214
171
3.890
Mantar (Kültür)
---
210
---
246
---
246
3
1.392
Marul
255
3.018
259
4.435
259
4.435
280
4.742
Maydanoz
14
596
13
37
13
37
28
260
Nane
1
39
1
2
1
2
1
3
Patlıcan
183
2
186
4.522
186
4.522
181
4.129
Pırasa
137
3.952
137
3.945
137
3.945
147
4.382
Roka
6
3.658
7
23
7
23
12
146
Sarımsak (Kuru)
125
21
103
584
103
584
105
606
Sarımsak (Taze)
24
677
23
163
23
163
23
162
Soğan (Kuru)
549
165
604
16.526
604
16.526
585
21.055
Soğan (Taze)
117
16.245
115
1.330
115
1.330
112
1.231
Tere
9
1.331
9
19
9
19
8
22
Turp
76
661
76
2.123
76
2.123
86
2.137
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Geleceğe Nefes
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI