ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
DENİZLİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
  • YAYINLARIMIZ
    • TOPRAK HARİTALARI
    • DENİZLİ HOROZU
    • BROŞÜRLER (LİFLETLER)
    • BRİFİNG RAPORU
    • VİDEOLAR
    • İSTATİSTİKLER
    • AFİŞLER
    • DENİZLİ BÜYÜKOVA KORUMA ALANLARI
    • JEOTERMAL SERACILIK FİZİBİLİTE RAPORU VE YATIRIMCI REHBERİ
    • BİLGİSAYAR YAZILIMLARI
  • İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • İKS ORGANİZASYON KİTABI
    • PERSONEL FORMLARI
    • RESMİ YAZIŞMA
    • KAMU HİZMETİ STANDARTLARI
    • EBYS BELGENET
    • İL YAYIM PROGRAMI
  • ÇİFTÇİ SAYFASI
    • TARIM TAKVİMİ
    • ÇİFTÇİ FORMLARI
  • ULAŞIM
  • KALİTE EL KİTABI
  • KALİTE POLİTİKAMIZ
  • İŞ TANIMLARI
  • İŞ AKIŞ ŞEMALARI
  • PROSEDÜRLER
  • SÜREÇLER
  • KALİTE BELGELERİMİZ
  • COVID-19 TEDBİRLERİ
  • GIDANI KORU
  • DİTAP
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksDenizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

İlimizde Mera Islah Ve Yem Bitkileri Geliştirme Projesi Devam Ediyor

3.11.2021 / Gösterim Saysı : 248 / Arşiv

​İlimizde Meralara olan baskının azaltılması, kaliteli kaba yem ihtiyacının karşılanması, et-süt üretim miktarını ve kalitesini arttırmak, atıl durumda olan veya nadasa bırakılan arazilerin tarıma kazandırılması ve hayvancılığın daha verimli bir iş kolu haline getirilmesi amacıyla İl Müdürlüğümüzce 2021 yılı için hazırlanan ve Bakanlığımızca onaylanan Çayır Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında %75'i Bakanlığımızca karşılanarak 72.000 Kg. macar fiğ tohumunun Acıpayam, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çardak, Honaz, Kale ve Tavas ilçelerinde dağıtımı yapılmış ve yaklaşık 7.200 dekar alanda macar fiğ ekimi yapılacaktır.  

 

Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de hayvancılık için kaliteli kaba yem büyük önem arz etmektedir. Hayvancılık yapan işletmelerin giderlerinin büyük bir kısmını yem giderleri oluşturmaktadır. Sadece kesif yemle hayvan beslemek hayvanın sağlığı için uygun olmadığı gibi etin ve sütün maliyetini artırmaktadır. Kaliteli kaba yemin en ucuz karşılanabileceği alanlar ise çayır ve meralar ve buna ilave olarak da yem bitkisi ekilişleridir.

          

Ülkemizde yaşanmakta olan kuraklık ve sulamada yaşanan sıkıntılar nedeniyle ilimiz çiftçilerince macar fiğ tohumuna yoğun bir talep olmuş, bu nedenle 2022 yılı için de aynı projenin yapılmasına devam edilecektir.


Fotoğraf Galerisi (6)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Anaokulu Öğrencileri İl Müdürlüğümüzü Ziyaret ...
  • Kırsal Kalkınma Projelerinde Sözleşmeler İmzal ...
  • Geleneksel Turnuva Kadın Sporcuların Katılımıy ...
  • Çiftçi Seminer Günleri’Ne Tüm Çiftçilerimiz Da ...
  • İl Müdürlüğümüzde Bayramlaşma Merasimi Yapıldı
  • Denizli İl Tarım Ve Orman Müdürlüğünde Yangın ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : İncilipınar Mah. İncilipinar Cad. No:2 20150 Pamukkale/DENİZLİ

  • Telefon : (0258) 212 54 80 (4 Hat - Santral)

  • Faks : (0258) 212 54 87

  • E-Posta : denizli@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​