ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
DENİZLİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
  • YAYINLARIMIZ
    • TOPRAK HARİTALARI
    • DENİZLİ HOROZU
    • BROŞÜRLER (LİFLETLER)
    • BRİFİNG RAPORU
    • VİDEOLAR
    • İSTATİSTİKLER
    • AFİŞLER
  • İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    • İKS ORGANİZASYON KİTABI
    • PERSONEL FORMLARI
    • RESMİ YAZIŞMA
    • KAMU HİZMETİ STANDARTLARI
    • EBYS BELGENET
    • İL YAYIM PROGRAMI
  • ÇİFTÇİ SAYFASI
    • TARIM TAKVİMİ
    • ÇİFTÇİ FORMLARI
  • ULAŞIM
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksDenizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Okul Kantin İşletmelerine Hijyen Eğitimi Verildi

30.9.2019 / Gösterim Saysı : 96 / Arşiv

​Gıda güvenilirliği ve gıda hijyeninin devamlılığının sağlanması için İl Müdürlüğümüz kontrol görevlilerince, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okul/kurumların bünyesinde faaliyet gösteren kantin işletmecilerine gıda mevzuatı ve gıda hijyeni konularında eğitim düzenlenmiştir.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı başlaması ile İlimiz genelinde öğrencilerimiz okul kantinleri, yemekhaneler veya okul bünyesinde faaliyet gösteren kafeterya, büfe, çay ocağı vb. yerlerden besin ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güvenli gıdalarla dengeli ve sağlıklı beslenmesi için gerekli kontrol ve denetimler hassasiyetle ve etkin bir şekilde devam etmektedir.

Yapılacak olan denetimlerde Bakanlığımızca hazırlanarak 05.02.2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan ''Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği'' ile okul kantinleri, okul bünyesinde faaliyet gösteren kafeterya, büfe, çay ocağı vb. yerlerin sahip olması gereken özel hijyen şartları ile bu yerlerde satışa sunulan gıdaların güvenilirliği ve resmi kontrolüne ilişkin usul ve esaslar belirlenmiştir. Bu kapsamda okul kantinlerinde çalışanların, yaptıkları işin gerektirdiği gıda güvenilirliği, sağlığın korunması ve hijyen konularında eğitilmeleri sağlanmaktadır.

Unutulmamalıdır ki; güvenli besinler sağlıklı nesillerin teminatıdır.


Fotoğraf Galerisi (4)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Çivril’De Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis ...
  • Ürün Bazlı Gıda Denetim Seferberliği İlimizde ...
  • Isıl İşlem Operatörlerine Yönelik Eğitim Topla ...
  • 3. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi
  • Tavas Genç Gönüllü Projesine Yoğun İlgi Göster ...
  • Geleceğe Nefes Kampanyası İle 11 Milyon Fidan ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

İLETİŞİM

    Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : İncilipınar Mah. İncilipinar Cad. No:2 20150 Pamukkale/DENİZLİ

  • Telefon : (0258) 212 54 80 (4 Hat - Santral)

  • Faks : (0258) 212 54 87

  • E-Posta : denizli@tarimorman.gov.tr

  • KEP : denizli@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​